Ця страва більшою мірою належить до ресторанної їжі. Адже горох вимагає тривалого замочування, м’ясо – відварювання, а сам процес приготування займає не менше години. Ми вирішили подарувати тобі нагоду відчути себе відвідувачем найживописнішого в світі природного ресторану – гірського. І при цьому гороховий суп з яловичиною ЇDLO прекрасно урізноманітнить твій раціон в поході. Відмінний смак, чудовий «малюнок» інгридієнтів, одним словом – все, як завжди. Роль спецій виконує сушений кріп, який додає необхідну пряність продукту. Традиційно, всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Склад: яловичина сушена варена, горохове пюре сушене, цибуля тушкована сублімована, морква тушкована сублімована, часник сушений, кріп сушений, петрушка сушена, куркума, морська сіль. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики:
Вага нетто: 60 г
Вага порції: 400 г
Енергетична цінність: 46,2/184,7 Ккал
Білки: 3,9/15,7 г
Жири: 0,4/1,6 г
Вуглеводи: 7,2/28,7 г
Термін придатності: 2 роки
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація